Hoe gaat het? #1

JSE wenst je wat voor 2016, lieverds! Wij zijn goed begonnen aan het jaar met een feestje in Patronaat en een vaste (kantoor)dag voor JSE waardoor we harder kunnen shinen en bovendien wekelijks gaan bloggen!

In de blog van vandaag gaan we in sneltreinvaart van het begin tot nu. Drie vrienden, één missie. Van rave tot bloemencorso. Bruggen bouwen, door een platform van verrassing, party-cipatie en positieve energy. Om er maar ff een cliché uit te gooien: Wat is er een hoop gebeurd sinds de eerste fissa. Nu zitten we zelfs 1 dag in de week tijdens kantooruren onze gekheid verder uit te ontwikkelen. Het lijkt wel werk. Maar wat een lol en daarom een klein overzichtje van 2015 als bangende prequel op 2016 – Het Jaar van de Energy; 

Bloemencorso 
Eind April is het ieder jaar gekkenhuis in de Bollenstreek en Haarlem. De bloemencorso parade rijdt door de straten en het ontwerp voor de wagen van de Gemeente Haarlem wordt sinds twee jaar door JSE gemaakt. Een stukkie verjonging met de figuratie (geheel in stijl) en pompende beats. Kijk ook in 2016 je ogen uit tijdens het thema Fashion en Flowers; We zijn lekker los gegaan op het ontwerp!  

Bevrijdingspop
Stille disco. Ssssst, anders worden de draken wakker en moeten de ridders de prinsessen redden. De stille slacht om de meeste macht. Of de meeste luisteraars dan. Fok it, gewoon rammen met die platen!

MadNes 
Met je bakkes in de zon, workshops, skatedemo’s, dansen, longboard rijden, op je bek gaan tijdens het longboard rijden, spuitverven, cocktails, kebab en natuurlijk onze Hokkieclub. EPISCH en LE-GEN-DARY bovendien. Dit jaar pakken we ook hier weer groots uit dus zorg dat je op tijd je tickets snatst! 

Deaf-festival
Samen met Jopenbier afgaan op je gevoel. Harde bassen, visueel spektakel en een amazing Maze. Festivalletje toch! Dit jaar een nieuw festival samen met Jopen, POLDERGOUD! In de polder tijdens pinksteren, goud toch?! 

2016
Zelfs bij de Van Dale woord van het jaar verkiezing voor 2015 stond JE SUIS op positie 3. Laten we dit jaar gaan voor positie 1, gewoon voor de winnende positiviteit!