Je Suis Yenssi, Je Suis Energy

Zo stond je van de zomer nog helemaal uit je plaat te gaan op een goed festival met een lekker drankje in je hand en het zonnetje op je gezicht compleet zorgeloos te genieten. Maar helaas ruil je nu je festival outfit in voor je nette kleding, je booz voor een kopje koffie en het zonnetje verandert in TL-licht.

Maar niet gevreesd! Dat fantastische euforische moment van relaxation brengen we gewoon weer terug, Je Suis Style! 

Een nieuwe lading verse energie, een frisse blik op de verfrissende evenementen van de jongens van Je Suis Energy. Ik, Yenssi Eetgerink een Haarlemmer in hart en nieren en 3e jaar student Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool van Inholland in Diemen, zal de komende 5 maanden helpen met nieuwe te gekke concepten die je uit je sokken blazen!

Met al enige werkervaring op festivals als Haarlem Jazz, concepten in de Stalker en verschillende belevenisevenementen in Amsterdam sta ik klaar voor de next step; Je Suis Energy ondersteboven zetten en de energiekraan opendraaien voor nog meer WOW factor.

Met een hart voor een goed feestje, een lekker drankje en een gek dansje brengen we de komende tijd nieuwe gezelligheid!

Zodat je het ff weet; 

Mijn likes:
Boterhammen met extra korst
Glimmende 5 euro centen
Douchen met mijn sokken aan
De Dansmove: De grasmaaier

Mijn Dislikes
Schoenen zonder schoenzool
Buschauffeurs zonder stropdas
Ontbijten in de ochtend
Chips aan de onderkant openmaken

13907148_602637713248593_8911835129323403319_n.jpg

Check je later! 

Je Suis Yenssi

Je Suis ENERGY