JSE Hiiiiiiighlights van 2017

Holy shit, dat was weer een jaar... En wat voor een! We kunnen gerust zeggen dat dit het dikste JSE jaar tot nu toe was. Niet zo gek, als je bedenkt dat we vanaf dit jaar bijna full retard zijn gegaan… Full Energy retards! Heerlijk, we zouden niet anders willen. Tijd voor een kleine recap van 2017!

Hoogtepunten van 2017!
De Silent Disco bij het openingsfeest van Rapa Nui was de perfecte kick-off! Buiten fucking koud, maar binnen droop het zweet algauw tussen onze bilnaadjes. Lov it. En meteen door want 2 dagen later stonden we allerlei crazy activiteiten te doen bij Feestival in de Tivoli in Utje! Koud de dansvloer op? Niets daarvan, tijd voor Party Warming- up!

Oud Hollands Droogneuken

Oud Hollands Droogneuken

Begin April verschroeiden we onze gehemeltes aan de hete #FLUFF want met DJ’s Watje Witteman, Dirrty Doekele, Tony en Raytje Ray stonden we met Fluff Disco in Club Nyx en shit was (ban)aan!

Een perfecte opwarmertje voor de fleurrijke nomadentocht door de provincie; De Bloemencorso! Voor het thema ‘Dutch Design’ gooiden we Rietveld, Mondriaan en Huszar in een blender met als resultaat 'De Stoelendans', een heuse flowerpower tank. Zelf figureerden we als mechanische dansers en werd er een officieel doe-de-robot-wereldrecord gezet. BOEYA.

Meeste praktische pakken evur!

Meeste praktische pakken evur!

Voor Lipton Ice Tea stonden we deze hele zomer in een gele toren waar Sauron nog jaloers op zou zijn (*nerdalert*)! Beneden haal je er een cocktail om boven in de 'Lipton T- Room' de boel af te breken met je boys (sommige bezoekers namen dit helaas iets té letterlijk)! De grote ‘JSE Festival Tour’ begon op Soenda, waar Daan en Raytje Ray de boel vakkundig afbraken met hun house-classics én een suprise Toto- attack!

Juni stond verder in teken van PolderGoud met Jopen, de Lipton T-Room op Amsterdam Open Air en Concert At Sea én een leipe gig op Flying Dutch Festival in Rotterdam tussen al onze EDM helden, behalve MegaSchwanz Mart :(

We doen uit de hoooooogte

We doen uit de hoooooogte

Het gekkenhuis genaamd juli begon met een zelf getimmerde ballenbak in de Doka, bij het 3 jarig bestaan van het Volskhotel. Met dank aan Jochem Burger, de ultieme klusjesman, die van elk probleem een uitdaging maakt.

Schitterend magisch dit jaar was dat we alle activiteiten/ randprogrammering regelden voor een van de vetste festivals van het land: Liquicity Festival. Drum ‘n Bass fanaten uit meer dan 40 verschillende landen kwamen naar Geestmerambacht met als enige doel om uit hun plaat te gaan op de grootste namen uit de scene, daarbovenop was het weer ook nog eens geweldig. Zelden zo’n lekkere sfeer op een festival meegemaakt! Volgend jaar weer?

Ook mochten we wederom onze gang gaan op De Leuke Festival in Utrecht, waar we een jongensdroom lieten uitkomen in de vorm van ons eigen piraten eiland (#SparrowRadio!). De hele dag waterballonnen schieten naar de mainstage, je moet het lekker niet doen!

Dit was Goud, kijk nou zelf. 

Dit was Goud, kijk nou zelf. 

Dat we voor Smirnoff nog 2 dagen lang loco konden gaan in onze eigen ‘Rave Cave’ op Milkshake festival (het leukste foodtruck festival van Nederland!) was de kers op de slagroom van de taart #WitteSokkenNietTeStoppen.

Godverdomme geile bende, godverdomme!

Godverdomme geile bende, godverdomme!

Hierna volgde een weekendje Solar in Roermond, waar eigenlijk vrijwel niemand zich iets van kan herinneren. Kijkend naar de nieuwe bijnamen van Dimi kan het alleen maar legendarisch zijn geweest. Kleine greep uit de collectie: Dimi Droeloe, DJ Headfirst, DJ Struisvogel, DJ DonTropical. You get it. Overigens was na afloop letterlijk ALLES gesloopt, dan wel gejat, uit de Tea Tower. Een slagveld. 

Tijd om bij te komen was er nauwelijks, want bij de Red Cup Party in Tivoli hadden we een eigen Thrift Shop! Terwijl we daarna zelf even aan het genieten waren van een welverdiend weekendje 'rust' (HAAA BIERR) op Lowlands, stond er gewoon een JSE team te rocken in de Lipton T- Room op Strafwerk Festival. Kan gewoon, hoe vet is dat!  

September begon heerlijk, met wat leipe activiteiten op Pleinvrees voor Smirnoff. Een weekje later mochten we onze Sjonnie act opvoeren op Smeerboel, waar o.a. Raytje Ray’s Dildo Race én Daan zijn groene broekje spetterende successen waren. Vaste prik rond die tijd zijn de Dam tot Damloop en de Marathon van Amsterdam waar het JSE motivatie team de lopers naar hogere sferen schreeuwt en high-fived.

Een van de grotere producties dit jaar was Uitblinker Festival, wat we namens gemeente Haarlem organiseerden om alle vrijwilligers in de stad te bedanken, met live muziek, DJ’s, theater, eten, drinken en verschillende activiteiten. Hoogtepuntje was toch wel het schuifelende stelletje van in de 90 in de Silent Disco <3 !

Schoenen uit in onze wagen pik

Schoenen uit in onze wagen pik

Eind oktober was het creepen tijdens de Halloween Party in Patronaat, waar je je IT nachtmerries van vroegah kon herleven, want we trokken een blik clowns open waar je u tegen zegt. Hierna door naar Dordrecht, waar we een feestje bouwden voor het jaarlijkse StayOkay bedrijfsfeest. Je komt nog eens ergens!

Wat te denken van Zoetermeer! Hier was namelijk op 1 december de landelijke primeur van Sensation Bingo! Een geheel nieuw party concept in samenwerking met Wise Monkeys en Speelman & Speelman. Feest, Bier, Bingo en debiele prijzen! Wie wil er nou niet 364 plee rollen winnen? Ja lieve mensen hier gaan jullie meer van horen! Sensatie!

EINDE VAN 2017
Voordat we 2018 inschieten, mag JSE nog 2 weken VOL aan de bak. Te beginnen met een van onze favo party's; het 2Contact kerstgala! Zou #KerstmanHans zijn opwachting weer maken? Spannend! Op 2e kerstdag zetten we de Tivoli op haar kop met Singlefeestje Kerstfestival! Zoek jij een top-excuus om onder je verplichtingen vandaan te komen? Holla at je boys, we zoeken nog kerstelfjes! De 29e staat Liquicity Winterfestival op de planning en met oud en nieuw is het compleet naar de haaien met een Silent Disco in de loading dock bij Patronaatje tot het Gaatje!

Oja, primeurtje! 
Tijdens deze 2 weken durende party-chaos gaan we namelijk ook nog even verhuizen! We verlaten de Paul Krugerkade voor de A. Hofmanweg in de Waarderpolder (naast de KPN toren), waar we per 1 januari het JSE & Haerlems Bodem hoofdkwartier zullen vestigen! Binnenkort meer daarover!

NIET TE VERGETEN!
Naast dit chronologische hoogtepunten overzicht zijn er nog een aantal zaken die absoluut een eervolle vermelding verdienen!

- Sinds september 2017 hebben we onze eerste stagiair bij JSE! Yennsi studeert Leisure Management (Vrijetijdsmanagement) en loop 5 dagen per week met ons mee. Kei-gezellig hoor. Bovendien zijn we ook erkend leerbedrijf, dus MBO’ers zijn ook welkom

- In 2017 gingen we voor het eerst op JSE-uitje! Lekker skydiven met de gehele Je Suis Family! Een en al vliegende lobi, en daarna lekker eten en zuipen met z’n allen. Volgend jaar eerst zuipen en dan vliegen! 

Je Suis Family &lt;3

Je Suis Family <3

- 2017 is het jaar dat we onze eerste bedrijfswaggie hebben aangeschaft! The Veaux kon natuurlijk niet gewoon blauw blijven, dus dankzij onze maat Argo Designs gromt ze nu ALTIJD. Wel zwaaien he!!

'The Veaux' Shot by Dennis Cup van Haerlems Bodem

'The Veaux' Shot by Dennis Cup van Haerlems Bodem

WOORD VAN DANK
Tot slot willen we bij deze IEDEREEN KEIHARD BEDANKEN voor alle samenwerkingen, opdrachten, support, hulp, feessies, lol, kaaslappies, festivals, connecties, biertjes, lekkere muziekjes, moppen en dark n' stormys van 2017! Laten we het komend jaar dubbeldik overdoen! Wij zijn er klaar voor! 

-XXX- 
Je Suis Energy

Steve Hoofd