JSE JAARLIJSTJES 2016 PART 5: DE MOTOR VAN JSE. Mensen die we in de zonnetje willen zetten:

OMG wat was het een bewogen jaar. Er is veel gebeurd. 2016 is goed geweest voor JSE en wij hopen dat wij in return ook goed terug zijn geweest! Voordat we doorstomen en 2017 te grazen gaan nemen is het verstandig om even stil te staan bij de hoogtepunten van 2016. Hieronder deel 5: DE MOTOR VAN JSE

Bart – JSE Strijder Bart besloot dit jaar te stoppen met JSE, om tijd vrij te maken voor andere zaken. Wat een stomme lul he. Nee grapje, we all good! Ook dat is de leven. Bart heeft ons veel geleerd, dus wat dat betreft zal hij er altijd een beetje bijzijn en soms is ‘ie er ook écht nog bij. Wie doe ik na? BART! 

Studio Veen – Tja, wat kunnen we nog over Bo & Luke zeggen. Verantwoordelijk voor alle grafische zaken van JSE en eigenlijk nog veel meer. Extra bedankt voor de hulp tijdens MadNes! Zonder Studio Veen geen JSE. Sehr Viel Lobi <3
Kijk eens naar wat ze allemaal nog meer voor toffe dingen doen! 
http://www.studio-veen.com/ 

Dustin – MC Danger Dustin, Justin of Dustin Bieber. Aan zijn bijnamen kan het niet liggen. We vinden het leuk om ‘em een beetje te plagen, want hij hapt zo lekker. Hij heeft dan ook een grote mond en dat is voor ons eigenlijk weer best handig. Zonder dollen; producties leiden, MC’en, presenteren, regelteven, sjouwen, DJ’en. Dustin draait er zijn handjes niet voor om. Hij zingt zelfs als het moet! En dat alles zonder te mokken. Hulde!

Haha dat is z'n eigen sjaal! Heeft ie zelf gekocht.&nbsp;

Haha dat is z'n eigen sjaal! Heeft ie zelf gekocht. 

Guru Maarten – 2 Creatieve idioten die een ‘bedrijf’ runnen. Het is was het is. Best wel heel fijn als er dan iemand is die er wél zakelijke kaas van heeft gegeten, en die dat alles een beetje in goede banen wil leiden. Ooit kopen we een Bentley voor je pik! Haha fatoe.  

Boekhouder Martijn – Nog zo een. We zochten iemand om ons te helpen met de administratie. Martijn bleek de juiste man! Goed gemutst, enthousiast en duidelijk. Hopelijk gaan we je in de toekomst nog veel meer werk opleveren!

Bri – Aaaaaah Bri! Je weet wel, van Patronaat, die! Vind ons blijkbaar leuke jongens want ze helpt ons zo goed als we weer eens een net ff te grote productie op onze nek hebben gehaald. Hopen dat we je in 2017 nog veel vaker nodig hebben.

BRI EN DAAN op naar Zwolle

BRI EN DAAN op naar Zwolle

Dj’s Raymond, Joris, Mart, Jimmy – We hebben nogal wat maten die een plaat kunnen leggen. Gelukkig hebben de meesten het lekker druk met allerlei eigen projecten, maar sommigen kunnen toch elke keer de tijd vinden om voor ons te komen draaien.

SUPERHELPERS – We hebben ook nogal wat maten die geen plaat kunnen leggen. Maar JSE zou serieus niet bestaan zonder alle helden die ons helpen en ENERGY komen geven op onze events. Mensen als Hans en Jochem die er in 2016 zo vaak bij waren! Maar ook big-up naar Joost, Tjeerd, Steve (kan ook nog platen leggen!), Charlotte en alle anderen! Sorry voor alle smerige, ongewassen pakjes waar we jullie elke keer in hijsen en sorry voor alle zooi die elke keer de trap op- en afgesjouwd moet worden. Liefde?

Onze vrinden van Singlefeestje! – Wat fijn dat jullie zo lief voor ons zijn, ons boekingen opleveren, soms op onze feestjes draaien en dat Daan zijn DJ skills bij jullie mag oefenen voor publiek. En dat we los mochten gaan op het grote Singlefeestje kerstfestival natuurlijk!

Onze vrinden van Haerlems Bodem – Een werkplek delen is nog nooit zo lekker geweest. Nog lekkerder om samen met jullie de terugkerende ‘Reatieve Etwerk Orrel’ te organiseren. Wel een beetje een rare naam hoor voor een netwerkborrel, maar goed. Ooit gaat ‘die ene trip’ er zeker komen en gaan we voor werelddominantie!

Familie en BFF's – Redders in nood, wanneer we weer eens een auto nodig hebben, pech hebben langs de weg, of support op welke manier dan ook kunnen gebruiken! Thanks ook voor het accepteren dat tegenwoordig 90% van onze gesprekken over Je Suis Energy gaan. En natuurlijk alle tips over dingen die niet, maar vooral ook wél goed zijn gegaan.

JULLIE ZIJN JSE EN JSE IS JULLIE. LOBI 4 de leven!