JSE JAARLIJSTJES 2016 Part 2: HOOGTEPUNTEN

OMG wat was het een bewogen jaar. Er is veel gebeurd. 2016 is goed geweest voor JSE en wij hopen dat wij in return ook goed terug zijn geweest! Voordat we doorstomen en 2017 te grazen gaan nemen is het verstandig om even stil te staan bij de hoogtepunten van 2016. Hieronder deel 2: HOOGTEPUNTEN

JSE hoogtepunten van 2016

Sencity Haarlem – In het land der blinden is eenoog koning. En in een zaal vol mensen die gebarentaal met elkaar spreken voel je je als prater juist doof! Tijdens dit doven- en slechthorenden festival deed JSE de ‘Quarty Party’, een nieuw concept met elke 15 minuten een ander thema. Van Aprés Ski naar Ikea kasten bouwen op het podium en van schilderen met Bob Ross tot volleyballen op het strand. Zelden hebben we zoveel enthousiasme, dankbaarheid en interactie meegemaakt! We <3 Deaf!

Bloemencorso – Dit jaar mochten we al voor de 3e keer de corsokar voor de gemeente Haarlem ontwerpen en het thema van 2016 was fashion. “Helemaal in jullie straatje”, horen we je denken en dus gingen we los met streetfashion: Lowriders, basketballers, skate-ramps, blockparty’s en Fresh Prince achtige figuratie. Het ontwerp voor 2017 is alweer klaar, thema ‘Dutch Design’. Leggooooooo!

PolderGoud – Een nieuw festival van Jopenbier en Je Suis Energy, hoe vet is dat? Kei-vet.  Op 15 mei was de eerste editie, maar zeker niet de laatste. We kregen de ruimte om los te gaan op het terrein naast de brouwerij, dus dat deden we. Megaveel bieren, heerlijk eten, gruwelijke lokale bands en DJ’s, Happy Hoppy Beergames, een rodeo stier en een fucking extra large hot tub. Why not? Volgend jaar weer, graag iets meer zon dan!

MadNes – 4 Dagen eiland gekte! AAAAAAHHH. Nieuw editie, dus een nieuw JSE concept. We hadden een soort van eigen stage tot onze beschikking, in een eigen tent. Wat nou als we die helemaal tot de nok volstorten met ballenbakballen? En er een dikke speakerset inhangen. En er een Dj Booth tegenaanzetten. Dan zijn we pas echt BALLIN!!!! (<---Check deze link Yo! )
4 Dagen klote weer, veel te hard geluid, overal modder, overal ballen, seksende mensen uit je bak trappen. Het maakte allemaal geen reet uit, in de Ballin’Bak was het fissa fissa fissa! 

De Leuke Festival – Het was een warme dag in juli. Perfect voor een dagje safari. Maar een festival safari is niet zonder gevaar, dus was daar de ‘Gavari’. Kleine groepjes gewillige bezoekers gingen onder leiding van de JSE Jungle Explorers opzoek naar de Big Five. Het was een dag vol heftige, interessante en vooral mooie ervaringen.   

De Leuke 2017! Komt u weer?

De Leuke 2017! Komt u weer?

Nieuwe Merch – Hoe vet! Eind november kwam er een nieuwe lijn met JSE cappies, mutsies en handshoes uit. En ondanks dat we er echt onze best op hebben gedaan is het dan wel echt heel gaaf als er zoveel mensen iets willen kopen! Dus megabedankt dat jullie allemaal zo massaal het #Kaaslappie Army wilden joinen! Er is nog wat spul beschikbaar (Holla als je wil!) en wie weet komen we in 2017 wel met een nieuwe lijn! Church!