JSE JAARLIJSTJES 2016 Part 1: PARTIES

OMG wat was het een bewogen jaar. Er is veel gebeurd. 2016 is goed geweest voor JSE en wij hopen dat wij in return ook goed terug zijn geweest! Voordat we doorstomen en 2017 te grazen gaan nemen is het verstandig om even stil te staan bij de hoogtepunten van 2016. Hieronder deel 1: PARTIES

Dé Party’s van 2016

LOWLANDS 2016
Je ontkomt er niet aan. Natuurlijk staat het festival waar we elk jaar met alle BFF’s 4 dagen lang party’en en chillen op deze lijst. Sommigen van ons gaan al meer dan 10 jaar. Veteranen op camping 3. Optyfu!!!!!

LL sterkste opstelling Staand v.l.n.r.: Pimmetje, Kareltje, Naat, Goof, Witteman, Jelle, Yuri, Jarni, Roderickje Zittend v.l.n.r.: Danger Dustin, Joris, Tjeerd, Daan, Maaike

LL sterkste opstelling
Staand v.l.n.r.: Pimmetje, Kareltje, Naat, Goof, Witteman, Jelle, Yuri, Jarni, Roderickje
Zittend v.l.n.r.: Danger Dustin, Joris, Tjeerd, Daan, Maaike

RITTER-BUTZKE in Berlijn
Elk jaar doen de JSE boys een stukje field research in Berlijn en clubs zijn daar niet voor niets beroemd en berucht. Vibrant maten Mart en Joris hadden dit jaar een avondje in de ‘Ritter Butzke’ voorbereid. Wonder boven wonder kwamen we alle 10 binnen, netjes in paren. Nog verwonderlijker is dat we het alle 10 overleefden. Foto’s mochten er niet gemaakt worden, maar van wat we ons ervan kunnen herinneren was ‘t behoorlijk episch.

BUNGALUP
Onze Daan was begin dit jaar een paar daagjes knallen op Bungalup. Het was blijkbaar behoorlijk heftig  want hij kwam enigszins beduusd en uitgeput terug, hetgeen duidelijk werd in een interview wat de andere JSE leden direct na afloop met hem afnamen in de auto. Wat er precies omlaag is gegaan zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar feit is dat Center Parks nooit, maar dan ook nooit meer een festival in hun park willen.

SINGLEFEESTJE KERST FESTIVAL
De Tivoli Vredenburg is een soort Ikea voor feestjes. Te-ring groot. En toch kreeg Singlefeestje die hut vol op het festival wat voor hun de kers bovenop een prachtig 2016 was. JSE was erbij en zorgde voor entertainment tussen de verschillende zalen. Toen iedereen op niveau zat, konden we zelf nog even goed los. Volgend jaar de Ballin’bak doen? Blijven we in Ikea sfeer!

Ja echt leuk. Jochem en Daan. 

Ja echt leuk. Jochem en Daan. 

A VERY BANGA NEW YEAR
Op de valreep nog een van de beste party’s! Oudjaarsavond/nacht in de toko van Mart en Marije op een heerlijke anti- kraak locatie. Van 30 Seconds met oliebollen, naar kampvuur met vuurwerk, Beer pong en kaaslappies tot aan iedereen helemaal naar de klote met bijpassende dj-sets van iedereen die wel een liedje wist. Kots percentage richting de 90%. Wij geven deze feestje: 5 ENERGY steentjes!    

5 ENERGY STEENTJES

5 ENERGY STEENTJES