Pe-pe-pe-pe-eeeeeeeeh! Aankondiging alert!

Tot en met 30-6-2016 bestond JSE uit drie illustere types. Sinds 1-7-2016 zijn het er nog maar twee. Daan en Jelle (a.k.a. DaaniJelle) gaan zonder mij (Bart) door. Na een hevige ruzie waarbij meerdere omstanders zwaar gewond zijn geraakt.

Doordat ik besloten heb mijn leven buiten JSE anders in te richten blijft er voor mij weinig tot geen tijd meer over om al die gruwelijke projecten die wij doen professioneel te verneuken. DaaniJelle en ik zijn  dus gewoon nog homies en het zal mij niet verbazen als ik hier of daar toch nog een paar hardlopers sta aan te moedigen of headphones sta uit te delen bij een SD'tje (Silent Disco'tje weetzelluf). Deze blog is dan ook niet alleen informatief, maar zal vanaf dit punt een ode aan Je Suis Energy zijn door een beknopte opsomming van wat persoonlijke hoogtepunten in semi-chronologische Reihenfolge:

Niet een offical JSE fissa maar wel een DaaniJelle en Bart special: Winter Rave met Mokkeljons op het uitkijkpunt van het Brouwerskolkje.

Bring Your Own Lights Festival - Eerste grote eigen zaal-productie van JSE. Inclusief artiest die live van het podium afstormde. Instant classic en uiteraard het beste concept ever. TBC hoop ik. #xlr

Bloemencorso's '14, '15, '16! - Wat kan ik zeggen. Onze bloempjes staan altijd in bloei eind april...

Bpop '14 en Bpop '15 - Thema Silent Disco is de betere Silent Disco, iedereen weet dit!

Madnes '15 en '16 - Hallo?! Met wie? Madnes!

En dan is er nog alle andere gruwelijkheid die we beleefd hebben die ik hier misschien beter niet expliciet kan noemen. Ain't gonna lie: Ik ben uiteraard om te kopen. Dus gooi bier op me en waag een kansje ;)

Hoe dan ook is dit het moment om afscheid te nemen en een laatste big up te geven aan mijn boys for life Daan & Jelle. Keep your pimp hand strong en maak die fissa wereld kapot!  Het was mooi <3

^Bart Bam!