Daan's Style Stek #2: Beregezellig dit, BOOS.

Tyfus, wat een kou de laatste paar dagen. Komt bij dat GODVERDOMME m’n jas is gejat in de stad afgelopen zaterdag. Pleurisbende, want ik was weer eens de mongool die zijn sleutels niet uit zijn zakken had gehaald. Overnachting bij Joost en Lizzy (1 liefde) was het gevolg. Omdat ik nu met mijn bek weer eens op zoek moet naar een nieuwe, maak ik jullie deel van mijn zoektocht. Ook zodat jullie als je iemand met een blauwe Revolution Parka (gelukkig zijn dat er niet zoveel) ziet lopen hem een paar snoeiharde beuken op zijn snotkoker uitdelen. Want jatten van een jas met sleutels, dat doe je gewoon niet, bitchesz!

Op zoek naar iets nieuws dus om niet meer als klappertandend naaktkatje over straat te slenteren, maar als de koning der dieren mijn troon weer terug te kapen. De dikke Pels, ruw haar (naar de gelijknamige rave), a.k.a. het kekke Jackie, a.k.a. het wintervachtje; GODVER ik heb het koud. Er zijn zo tering veel soorten en maten dat ik het overzicht niet meer heb. Kan niet iedereen gewoon dezelfde aantrekken? Hoef je ook niet meer te jatten. De mantelmeuk die me is opgevallen kun je in ieder geval hieronder terug vinden. Kijk maar of je het leest of niet. Interesseert me ook geen reet eigenlijk. Met mijn chagrijnige kop zou ik het overigens wel waarderen als je dit blog deelt, zodat die teringlijer spijt kan betuigen en shit teruggeeft.

De Boncho

Als het weer eens uit de lucht komt storten zoals 80% van de tijd hier het geval is en je met je slaapdronken kop in het donker naar dat takkewerk van je fietst, moet je dit ding aantrekken, zodra ze met hun Kickstarter genoeg geld opgehaald hebben. Je zult je wel helemaal de ziekte zweten, maar hee, de regen blijft in ieder geval op je jas liggen en de jas ADEMT waarschijnlijk. 

De Grizcoat

Waarschijnlijk heb je hem al lang gezien in workaholics en durf je dit ding toch niet aan. Interesseert me trouwens geen reet. Ik zou hem sowieso niet kopen, aangezien er vast wel meer mensen zijn die hem willen hebben en het geniale idee krijgen om hem te jatten. Om hem vervolgens gewoon in de kast op te bergen, want als je ermee loopt en je wordt herkend, ga je zeker janken..? Pussy!

Musterbrand Sith Lord

Als truttige trendvolger heb je vast de nieuwe Star Wars al gezien. Leuk voor je pik. Ik heb hem gelukkig nog niet gezien en kan dus ook niet meepraten met je enthousiaste verhalen over knullige ruimteavonturen, kleuter. Speel maar lekker astronautje met deze jas, verder dan ‘spelen’ kom je waarschijnlijk toch niet…

RAINS Parka's

Nog zo’n jas waar je natter van de binnenkant wordt dan van de buitenkant. En deze shit heeft niet eens voering. Trek lekker een vuilniszak over je kop, liefst met een bontje, kun je de ghetto in, drugs verkopen en met messen spelen. Waarschijnlijk weet je niet eens wat een DKK is.

Ragstock

Vintage shit. Ouwe meuk, wat nog net niet opgevreten is door de motten, maar mottig staat vast goed. Het is in ieder geval wel lekker cheap. Kan iedereen het tenminste betalen en hoeft niemand meer te jatten, wat zal mamsie dan trots zijn!

Uniform

Mannen in uniform worden toch altijd sexy gevonden door de vrouwtjes? Leuk. Met mijn gezicht erboven zal het er best goed uit zien, maar verwacht niet dat het pak de man maakt. Met een bloedkop zal zo’n uniform je echt niet knapper maken. Misschien voel je je wel beter omdat je je iemand anders waant. Zoek het lekker uit.

Kigurumi party

Ik weet in ieder geval dat ik de komende tijd maar ff binnen blijf, om mijn kwaadheid te temperen. Weet ik in tenminste zeker dat mijn huis niet leeggeroofd wordt. Verder trek ik een onesie aan zoals deze. Grote vent die dit pak van me jat…

Dus. 

De zon schijnt nu. Ik ga ff in het raam van mijn crib een potje zitten janken. Misschien helpt het, zoniet, loop me dan maar niet tegen het lijf. Ik kan elk moment uithalen. Owja, hieronder nog wat plaatjes van !!!!!MIJN!!!!! gestolen jas. 

Kusje.