JSE Nummer #2

DOORPAKKEN! Oké we zaten  dit keer niet om 09:00 paraat, maar JSE stond gisteren dan ook de hele dag gratis ENERGY uit te delen aan de deelnemers van de Halve marathon van Egmond (zie foto). Mieters-leuk natuurlijk, maar godsallejantjes koud! Stilstaan was geen optie, dus de hele dag dansen om dat kadaver een beetje warm te houden.  Anyway, daarom stond de #MondayMop vandaag wat later online. We kregen namelijk al klachten. Hoe leuk is dat!

Vandaag de beuk erin op kantoor. Letterlijk, want het begon hier op een vuilnisstort te lijken. Lekker opruimen, weggooien en stofzuigen, opdat we fris het jaar ingaan. Er staat namelijk veel leuks op de kalender, tebeginnen met een nieuwjaarsfeest voor Certin in het café van Patronaat. Verder lanceren we vandaag onze JSE afspeellijst op Spotify. De lijst heet ‘Je Suis Energy Bangers’, en staat vol met energetische liederen zodat jullie thuis of op je werk kunnen BANGEN op ENERGY tracks wanneer je ’t zelf blieft.

Daarnaast hebben Jelle en inmiddels-vaste-JSE-MC Dustin Paff (geen familie van Barry Paff) besloten dat de tijd rijp is om zich meester te maken van the wheels of steel. Bereid je dus voor op 2 breed- grijnzende lapzwanzen die de komende maanden te pas en te onpas hun slechte muzieksmaak over je oren squirten.

On a serious note, willen we toch even stilstaan bij het feit dat eerst Lemmy Kilmister en nu ook David Bowie ons afgelopen weken hebben verlaten. Absolute pioniers die de weg vrij hebben gemaakt voor iedereen die in alle vrijheid wil doen waar ‘ie zelf zin in heeft, én decennia- lang gruwelijke muziek gemaakt hebben. Twee zaken die JSE niet voor lief neemt. Dus neem lekker een jackie-coke, gooi een classic LP op je platendraaiert en ‘Lets Dance’!

Oh, mocht het je iets interesseren, onze rapportcijfers van The Hateful Eight van Tarantino:
Bart: 8,3
Daan: 7,9
Jelle: 6,7

JSE_Egmond