Daanotello's Stijl Stek #1: Sneakers

Hipster! Sexy damesondergoed, liefst met een kantje op het randje, waar wij van JSE onze ogen maar wat graag langs laten glijden. De term is afkomstig van de plek waar de dames het ding dragen. ‘Hip’ als een vertaling van het bot dat in 1 oogopslag het verschil tussen het skelet van een boypik of een moppie duidelijk maakt. Wij zijn in ieder geval ontzettend gecharmeerd van het stukkie stof om de intieme delen en diggen deze styletrend als geen ander.

Tegenwoordig vind je, als je googlet op de term hipster, echter weinig schaars geklede dames, maar een hype volgend, hip figuur, ontzettend gezonde voeding of andere lifestyletrends die je MOET volgen om erbij te horen. Net als dit blog.  Daarom zal ik hier de ENERGY-hipster uithangen en bezoek ik de modieuze internetkrochten om vervolgens plaatjes met jullie te delen die me zijn opgevallen. Lekkere broekies, slicke patta’s en tuttige turtlenecks incluis, één liefde. Vandaag zijn de geinige gympies, bonte bordeelsluipers  en overige spannende sportmuiltjes aan de beurt.

OK? LET’s GO!

Nike | Air Max VT QS "Royal Blue" Pack

I’m blue dabideedabideiii. Eiffel 65 in een latex pakje. De nieuwe kleurlijn van deze Maxies is extreem, maar toch best wel dope. Blauw is het nieuwe panter, weettoch.

ARKK Copenhagen | Raven Coal Black

De patta’s van Arkk Copenhagen in zwart zwart zwart. Typhoon (ja die van lobi da basi) postte er zelfs over op zijn facebook. Hij kon rekenen op meer likes dan ooit tevoren. Omdat wij dat ook wel zien zitten, check deze:

Asics | gel lyte 3 & 5 black/gold * Atmos

Knock knock!
- who’s there?
Daisy
- Daisy who?
DAISY ME ROLLIIIN’, BE HATINNNN’

 Goud toch?! Net als je rims en die grill in je bakkes. Matcht als een baas.

Axel Arigato | Slip-on Pantera Pony Hair

Ha! Nachtelijke tripjes? Sluip je ’s nachts wel eens door smalle steegjes en vochtige bordelen? Dan zijn dit de bordeelsluipers die je (on)opvallend maken. In panterprint natuurlijk. Want dat is camo in dergelijke contreien.

Filling Pieces | Low top single strap white

Vullende stukjes. Zo noemen ze zichzelf, maar het fundament van deze Amsterdamse jongens is ook sick. Met een strappie voor de échte G’s om de bloedtoevoer te beperken als je tenen eraf geschoten zijn. Lekker gaan, voor als je money hebt na een goede deal.

Nike | Air Presto triple black

Presto is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo gespeeld moet worden. Het betekent: “Snel” en dat is bijna een pseudoniem van Energy! Onopvallend zwart, maar oh zo slick. Op deze sneaky sneakers, ren je voor je leven, of dans je als een kroegbaas, bitch!

Uzzy USA | Slicke Sloffen

Voor echte fashionista’s heeft uzzy’s een oplossing bedacht. Je hoeft je sloffen echt nooit meer uit te doen. Niet alleen tijdens je serie-film-kijk-en-lekkere-dingetjes-eet-sessie draag je ze, maar in deze fluffy boys voel je je ook echt straat als je boodschappen gaat doen. Het zal niemand opvallen dat je met je warme zweetkakkies staat af te rekenen. Mijn droom...

ADIDAS | Ultra Boosts van Keramiek en Bladgoud

Lee Chun is voor Adidas wat die toverende tante voor Assie P is. Van versleten sportschoen naar gouden muiltjes. Speciaal voor de toffe peren die slecht zijn in het faken van de cripwalk. Want krijg je ze uberhaupt aan, dan is de ‘silly walk’ je lot. Geef je Keramieken kat met knikkerogen een muilpeer en vervang hem door deze ghetto Adidasfaltvreters. Moet je ze wel eerst snatchen, want ik geloof niet dat ze te koop zijn.

En Owja....

Als je toch eindelijk een keer van de bank komt met je leipe kicks, drop dan aanstaande zaterdag ff langs Banksy voor wat straatkunst. Meet en Greet zijn ook aanwezig en de eerste 100 genodigden krijgen hun kop op een doek. Bij ons kun je gewoon een polaroidje scoren, zelfde resultaat. Tenzij je een kop als een basketbal hebt dan… FASHION TOCH! Maar goed, dat was hem. Ik ga maar weer eens wat nuttigs doen. Volgende week weer present met een ander kledingstuk! Stay hip motherfuckers! OF doe gewoon lekker je ding. Boeie…