Back to All Events

Iedereen 12 punten – De zoektocht naar hét Songfestivallied


Iedereen 12 punten - De zoektocht naar hét ultieme Songfestivallied (inzamelingsactie voor Aids Fonds)

Een Songfestivalfeest waarin we zoeken naar hét ultieme songfestivallied. Deze middag in het groen wordt een vrolijke mix met oud-songfestivaldeelnemers die kandidaten beoordelen op hun songfestivalgehalte, een bataljon gastdames en -heren, een historische presentator met een hysterische side-kick, optredens na de liedjeswedstrijd van de vakjury en als de klanken van het winnende lied en het applaus zijn weggeklonken een geweldige afterparty. 

Een aantal kandidaten strijdt tegen elkaar om een finaleplaats op het COC Songfestival. De winnaar vertegenwoordigt COC Kennemerland op dit liedjesfestival, dat dit jaar in Utrecht plaats vindt. De vakjury bestaat uit Mrs. Einstein, Mathilde Santing, Ben Cramer en Justine Pelmelay. Zij hebben beloofd hun Eurovisie Songfestivallied deze middag te zingen.
De presentator houden we nog even geheim. Samen met side kick dragqueen Dusty zorgen zij voor een geweldig feestje dat bol staat van de verrassingen. Kortom: als je niet geweest bent, heb je wat gemist!

Je Suis Energy verzorgt de feestelijke borrel na afloop.
Deze middag is een actie voor Aids Fonds. Alle artiesten en deelnemers treden dan ook belangeloos op en de opbrengst gaat naar het Goede Doel.

Er is geen echte dresscode. Kom maar gewoon als jezelf. Of júist als jezelf!

Earlier Event: September 1
UvA intreeweek - Hokkieclub