Evenementenbureau_Haarlem.jpg

Je Suis Energy - Party Makers Deluxe
Is een evenementenbureau uit Haarlem. De Party Makers voorzien elk feest van de benodigde hoeveelheid Energy en vermaak ter aanvulling op de muzikale line up.

Ontstaan
Oprichters Daan Baars (Rechts op de foto) en Jelle van Gijtenbeek (Links op de foto) kennen elkaar van het Mendelcollege in Haarlem. Na meerdere tompoucen, tiramisu's en natuurlijk de welbekende #kaaslappies in de schoolpauze bleek dat ze erg op 1 lijn zaten wat hun dieet betreft. En wat is een betere basis voor een samenwerking dan dat?! Aftasten gebeurde binnen een bandje waarmee verschillende talentenshows zijn afgestruind. Deze carrière werd niet doorgezet, maar een gezamenlijk gevoel van te weinig uitdaging binnen evenementen in Haarlem heeft geresulteerd in een samenwerking waar de heren op zoek gaan naar verrassing en interactiviteit. Onder de naam Je Suis Energy Party Makers Deluxe struinen ze met hun Haarlems evenementenbureau het hele land af. 

 
13606467_10206897489144796_4000158606935172685_n.jpg

Daan Baars

Op 15-jarige leeftijd kocht 'De Snor' z'n eerste setje tweedehands draaitafels. Op zijn kamertje in zijn ouderlijk huis begon hij, tot grote vreugd van de buren, vervolgens met het draaien van plaatjes. Na zijn 'technische opleiding' bleek zijn passie voor het produceren van evenementen groter te zijn dan de slagtanden van een mammoet. Tegenwoordig is hij amazing kung fu dancer bij Singlefeestje, rolt hij mensen van heuvels in traktorbanden en is hij samen met 'De Leeuw van Haarlem' verantwoordelijk voor het totaalplaatje van de JSE-producties. Zieke wereld!

Jelle van Gijtenbeek

Na jarenlang als ‘De leeuw van Haarlem’ té hard op drumstellen te hebben geslagen, kwam Jelle erachter dat backstage de boel regelen en je eigen feestjes bouwen heel geen verkeerde bezigheden zijn. Terwijl men bleef zagen over saaiheid in Haarlem, besloot hij de handen ineen te slaan met die vogel en z’n raves. “We doen het verdomme zelf wel!”, maar dan niet meer in het bos. Kwam die studie International Music Management ook ineens van pas! Enkele jaren en vele feestjes later, heerst nog regelmatig de gezonde verbazing. Wie had dat gedacht? Met JSE het hele land door. Niet voor niets is zijn motto “je maakt nog eens wat mee”.